• Home /
  • Nieuws /
  • Proefproject Oosterweelverbinding

Proefproject Oosterweelverbinding

2014-10-06

Op 2 oktober kreeg Denys NV een eervolle vermelding voor het “proefproject Oosterweelverbinding” tijdens de Geotechniekdag georganiseerd door de Nederlanse Betonvereniging. Op deze 2 jaarlijkse bijeenkomst van de Nederlandse geotechnische wereld wordt telkens het funderingsproject van het jaar verkozen door een jury van vooraanstaande Nederlandse geotechnici. Het lopende project van de heiproef/proefbouwkuip Oosterweelverbinding haalde de finale selectie van 5 genomineerden. De winst van het concours zat er niet in omwille van het feit dat onze proef nog gaande is. Alle deelnemende projecten moesten in principe afgewerkt zijn. Het Mauritshuis in Den Haag werd tot winnaar uitgeroepen.
 
Omwille van het innovatieve karakter kreeg ons project toch een eervolle vermelding. De jury wilde hiermee grootschalige terreinproeven en proefbelastingen in de kijker zetten en aanmoedigen.
 
Dit project en deze eervolle vermelding past perfect in het plaatje van Denys NV als vooruitstrevende en innoverende aannemer.